Social Media

Engelen Tarot: Wat is het en hoe werkt het?

Engelen Tarot

De Engelen Tarot is een set van tarotkaarten die is ontworpen om inzicht te geven in de spirituele aspecten van het leven. De kaarten zijn ontworpen om te helpen bij het verkrijgen van inzicht in de eigen persoonlijkheid en de wereld om ons heen. De Engelen Tarot is een populaire keuze onder spirituele beoefenaars en wordt vaak gebruikt door mensen die op zoek zijn naar begeleiding en inspiratie.
De Engelen Tarot bestaat uit 78 kaarten die zijn ontworpen om te helpen bij het verkrijgen van inzicht in verschillende aspecten van het leven. De kaarten zijn verdeeld in twee delen: de Grote Arcana en de Kleine Arcana. De Grote Arcana bestaat uit 22 kaarten die de belangrijkste thema’s van het leven vertegenwoordigen, terwijl de Kleine Arcana bestaat uit 56 kaarten die verschillende aspecten van het dagelijks leven vertegenwoordigen.
De Engelen Tarot is een krachtige tool voor persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Of je nu een ervaren tarotlezer bent of net begint met het verkennen van de tarot, de Engelen Tarot kan helpen bij het verkrijgen van inzicht en inspiratie op je spirituele reis.

Wat is de Engelen Tarot?

De Engelen Tarot is een kaartspel dat is ontworpen door Doreen Virtue en Radleigh Valentine. Het is een tarotdeck dat is ontworpen om te werken met de Engelen en hun energieën. Het deck bevat zowel de Grote Arcana als de Kleine Arcana en is verdeeld in vier elementen.

Grote Arcana

De Grote Arcana van de Engelen Tarot bestaat uit 22 kaarten. Deze kaarten vertegenwoordigen belangrijke levensgebeurtenissen en thema’s. Elke kaart heeft een engelachtige afbeelding en een bijbehorende boodschap.

Kleine Arcana

De Kleine Arcana van de Engelen Tarot bestaat uit 56 kaarten. Deze kaarten zijn verdeeld in vier kleuren: rood, blauw, groen en geel. Elke kleur vertegenwoordigt een element: vuur, water, aarde en lucht. Elke kaart heeft een engelachtige afbeelding en een bijbehorende boodschap.

Vier Elementen

De Engelen Tarot is verdeeld in vier elementen: Vuur, Water, Aarde en Lucht. Elk element vertegenwoordigt een bepaalde energie en heeft een specifieke betekenis. Hieronder vind je een overzicht van de vier elementen en hun betekenis:

ElementBetekenis
VuurPassie, creativiteit, energie
WaterEmoties, gevoelens, intuïtie
AardeStabiliteit, materiële zaken, fysieke wereld
LuchtCommunicatie, gedachten, geest

De Engelen Tarot is een krachtig hulpmiddel voor iedereen die geïnteresseerd is in tarot en de energieën van de Engelen. Het is een deck dat kan worden gebruikt om inzicht te krijgen in belangrijke levensgebeurtenissen en thema’s, en om te werken met de energieën van de elementen.

Engelen tarot 2

Hoe werkt de Engelen Tarot?

De Engelen Tarot is een tarotdeck dat is ontworpen om mensen te helpen inzicht te krijgen in hun leven en hun toekomst. Het deck is geïnspireerd op de engelen en bevat 78 kaarten die zijn verdeeld in 22 grote arcana-kaarten en 56 kleine arcana-kaarten.

Symboliek

Elke kaart in de Engelen Tarot heeft zijn eigen unieke symboliek en betekenis. De kaarten zijn ontworpen om de lezer te helpen de boodschappen van de engelen te begrijpen en te interpreteren. De symboliek op de kaarten is gebaseerd op de traditionele tarot, maar met een focus op engelenenergieën.

Vraag

Wanneer iemand de Engelen Tarot gebruikt, stelt hij of zij een vraag aan de engelen. De vraag kan gaan over elk aspect van het leven, zoals werk, relaties of gezondheid. De lezer schudt de kaarten en trekt vervolgens een aantal kaarten om een antwoord op de vraag te krijgen.

De kaarten worden geïnterpreteerd op basis van de symboliek en betekenis die eraan verbonden zijn. De lezer kan ook gebruikmaken van zijn of haar intuïtie en reiki-energie om de boodschappen van de engelen te begrijpen.

De Engelen Tarot is een krachtig hulpmiddel voor iedereen die op zoek is naar inzicht en begeleiding van de engelen. Door de symboliek en betekenis van de kaarten te begrijpen en te interpreteren, kan de lezer een beter begrip krijgen van zijn of haar leven en toekomst.

Aartsengelen in de Engelen Tarot

De Engelen Tarot is een tarotdeck dat zich richt op de wereld van de engelen en hun goddelijke boodschappen. Een belangrijk onderdeel van dit deck zijn de aartsengelen. In de Engelen Tarot zijn er 15 verschillende aartsengelen vertegenwoordigd.

Elke aartsengel heeft zijn eigen specifieke betekenis en boodschap. Hieronder staan de 15 aartsengelen in de Engelen Tarot, samen met hun betekenis:

Aartsengel

Betekenis

Michaël

Bescherming en kracht

Raphaël

Genezing en heling

Gabriël

Communicatie en creativiteit

Uriël

Verlichting en inzicht

Jophiël

Schoonheid en harmonie

Zadkiël

Transformatie en vergeving

Chamuël

Relaties en liefde

Haniël

Intuïtie en spirituele groei

Metatron

Hemelse begeleiding en manifestatie

Sandalfon

Gebed en meditatie

Jeremiël

Helpt bij het vinden van levensdoelen

Azraël

Begeleiding bij overgang van leven naar dood

Ariel

Beschermer van de natuur

Raziel

Kennis en wijsheid

Azuriel

Helpt bij het vinden van innerlijke rust

De aartsengelen in de Engelen Tarot kunnen worden gebruikt om inzicht te krijgen in verschillende aspecten van het leven. Door te mediteren op de betekenis van elke aartsengel, kan men hun boodschappen toepassen op hun eigen leven.

Naast de aartsengelen zijn er ook andere engelen vertegenwoordigd in de Engelen Tarot. Deze engelen hebben elk hun eigen betekenis en boodschap, en kunnen worden gebruikt om inzicht te krijgen in verschillende situaties en problemen.

Conclusie

De Engelen tarot is een uniek tarotdeck dat zich richt op de engelen en hun boodschappen. Het is een deck dat geschikt is voor zowel beginners als ervaren tarotlezers. Het deck bevat 78 kaarten en is ontworpen door Radleigh Valentine.

De kaarten zijn prachtig geïllustreerd en bevatten veel symboliek. De engelen op de kaarten zijn afgebeeld in verschillende poses en hebben verschillende uitdrukkingen op hun gezicht. De kaarten zijn gedrukt op hoogwaardig karton en hebben een gladde afwerking.

De Engelen tarot is een deck dat veel emoties kan oproepen bij de lezer. De kaarten zijn ontworpen om te helpen bij het vinden van antwoorden op levensvragen en om inzicht te geven in de toekomst. De boodschappen op de kaarten zijn positief en bemoedigend.

Het deck bevat kaarten voor alle aspecten van het leven, zoals liefde, werk, gezondheid en spiritualiteit. Het is een veelzijdig deck dat geschikt is voor verschillende soorten vragen en situaties.

Al met al is de Engelen tarot een prachtig deck dat een waardevolle aanvulling kan zijn op de collectie van elke tarotliefhebber. Het is een deck dat kan helpen bij het vinden van antwoorden en het verkrijgen van inzicht in het leven.

Tags:

Tarot,EngelenTarot

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lastest In News

Deze website is tot stand gekomen uit liefde voor de mensheid en de passie voor het vak. Mensen inzichten geven om het leven te vergemakkelijken is het mooiste beroep wat er bestaat. Al onze consulenten zijn geselecteerd en getoetst op passie en studie. Spreekt dit u aan en wilt u ook consulent worden? Vraag meer informatie via ons contactformulier.

Contact

112Tarot.nl

Copyright © 2023. All rights reserved.