Social Media

Tarotweb: Uw gids voor online tarotkaartlezingen

tarotweb

Tarotweb is een online platform dat liefhebbers van tarot helpt bij het ontdekken en interpreteren van hun tarotkaarten. Tarot staat bekend als een eeuwenoud systeem van symbolische beelden en inzichten, dat zijn oorsprong vindt in de westerse esoterische traditie. Deze kunst wordt vaak gebruikt voor zelfreflectie, persoonlijke groei en het verkrijgen van inzichten in het verleden, heden en toekomst. Tarotweb biedt gebruikers een toegankelijke en interactieve manier om de wijsheid van de tarot te verkennen.
Op het Tarotweb-platform kunnen gebruikers diverse tarotspreads selecteren, verschillende soorten kaarten kiezen en gepersonaliseerde lezingen ontvangen. Dit gebeurt allemaal op een gebruiksvriendelijke en intuïtieve manier, waardoor zowel beginners als ervaren tarotlezers profiteren van het platform. Bovendien biedt Tarotweb een schat aan informatie over de betekenissen van de verschillende kaarten en de geschiedenis van de tarot, waardoor gebruikers hun kennis en begrip van deze mystieke kunst kunnen verdiepen.
Naast de kaartlezingen en informatiebronnen streeft Tarotweb ernaar een levendige gemeenschap te creëren waar tarotliefhebbers met elkaar kunnen communiceren en leren. Het platform biedt de mogelijkheid om vragen te stellen, ervaringen te delen en adviezen te geven, wat uiteindelijk bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van elke individuele tarotlezer. Kortom, Tarotweb is een uitstekende bron voor iedereen die geïnteresseerd is in de fascinerende wereld van de tarot.

Tarotweb: Algemene Informatie

Tarot Kaarten: Grote en Kleine Arcana

Tarotweb biedt informatie over tarotkaarten, een bekend en populair divinatiesysteem waarbij kaarten worden gebruikt om inzicht te krijgen in de verschillende aspecten van het leven. Deze kaarten zijn onderverdeeld in twee categorieën, namelijk de Grote Arcana en de Kleine Arcana.

De Grote Arcana bestaat uit 22 kaarten en weerspiegelt de belangrijkste gebeurtenissen en karmische lessen die een persoon in zijn leven kan tegenkomen. Enkele bekende kaarten uit de Grote Arcana zijn De Dwaas, De Magiër en De Hogepriesteres.

De Kleine Arcana bestaat uit 56 kaarten, onderverdeeld in vier elementaire groepen: Pentakels, Bekers, Zwaarden en Staven. Elk van deze groepen bevat 14 kaarten die variëren van de Aas tot en met de 10, gevolgd door de Page, Ridder, Koningin en Koning. De kaarten van de Kleine Arcana vertegenwoordigen de dagelijkse gebeurtenissen, emoties en situaties waarmee een persoon te maken kan krijgen.

De Geschiedenis van Tarotweb

Tarotweb is een platform dat zich richt op het verstrekken van betrouwbare en uitgebreide informatie over tarot, van historische achtergronden tot moderne interpretaties en lezingen. Het doel van Tarotweb is om geïnteresseerden en lezers te helpen met het begrijpen en toepassen van tarot in hun dagelijks leven.

De oorsprong van tarotweb gaat terug tot de oprichting ervan door een groep enthousiaste tarotexperts en liefhebbers die een behoefte zagen om kennis en informatie over dit fascinerende onderwerp te delen. Sindsdien is het platform gegroeid en vandaag de dag is het een gerespecteerde bron voor iedereen die geïnteresseerd is in tarot, ongeacht hun ervaringsniveau.

Tarotweb staat bekend om zijn grondige en genuanceerde benadering van tarotinterpretaties en legmethoden, en blijft zich inzetten om bij te dragen aan de groeiende belangstelling voor dit mystieke en veelzijdige systeem.

Tarot Lezingen en Leggingen

Tarot lezingen en leggingen zijn populaire methoden om inzicht te krijgen in verschillende aspecten van het leven. Er zijn verschillende soorten leggingen beschikbaar, afhankelijk van de vraag of situatie waar men meer duidelijkheid over wil hebben. In dit gedeelte bespreken we drie populaire leggingen: Dagkaart Legging, Blinde Vlek Legging, en Engelen Tarot Legging.

Dagkaart Legging

De Dagkaart Legging is een eenvoudige legging waarbij men één kaart trekt voor een dag. Deze kaart geeft een algemeen advies of inzicht voor de dag en kan helpen bij het maken van beslissingen of het navigeren door moeilijke situaties. Om een dagkaart te trekken, concentreert de lezer zich op de energieën van die dag en kiest een willekeurige kaart uit het tarotdeck. De betekenis van de gekozen kaart dient als richtlijn voor de dag.

Blinde Vlek Legging

De Blinde Vlek Legging helpt bij het verkrijgen van inzicht in onbewuste drijfveren en blinde vlekken die invloed kunnen hebben op iemands leven. Bij deze legging worden vier kaarten getrokken, die elk een ander aspect van de situatie representeren:

 1. Jijzelf: Dit is het aspect van jou dat zichtbaar is voor anderen.

 2. Wat anderen zien: Dit is het deel van jou waar anderen zich bewust van zijn, maar jijzelf mogelijk niet.

 3. Jouw blinde vlek: Dit is het deel van jou dat verborgen is voor zowel jou als anderen.

 4. Wat jij moet weten: Dit is het advies of inzicht dat je in de situatie kan brengen.

Door deze legging te doen, kan men in contact komen met verborgen aspecten van zichzelf en bewuster worden van persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Engelen Tarot Legging

De Engelen Tarot Legging is een spirituele legging die zich richt op de begeleiding en steun van engelen en andere spirituele wezens. Bij deze legging worden drie kaarten getrokken, elk met een specifieke betekenis:

 1. Het verleden: De eerste kaart geeft inzicht in vorige ervaringen en lessen die relevant zijn voor de huidige situatie.

 2. Het heden: De tweede kaart geeft aan wat er momenteel speelt en wat men moet weten of overwegen.

 3. De toekomst: De derde kaart biedt een vooruitblik op de te verwachten uitkomsten en advies voor verdere groei en ontwikkeling.

De Engelen Tarot Legging kan troost en begeleiding bieden, vooral in moeilijke tijden waarin spirituele steun en wijsheid gewenst zijn.

Liefde en Romantiek in Tarot

Tarot van de Liefde

Tarot van de Liefde is een speciaal soort tarotlegging dat zich richt op het verkennen van liefdes- en romantische relaties. Het helpt mensen inzicht te krijgen in hun gevoelens, gedachten en verwachtingen binnen een relatie. Tarot van de Liefde kan zowel bestaande als potentiële relaties onderzoeken en mogelijke uitkomsten voorspellen.

De verschillende kaarten in een Tarot van de Liefde legging vertegenwoordigen aspecten zoals emoties, verlangens, uitdagingen, keuzes en lessen in een liefdesrelatie. De kaarten geven inzicht in het perspectief en de energieën die op dit moment aanwezig zijn in de situatie.

Romantische Voorspellingen

Romantische voorspellingen maken deel uit van de Tarot van de Liefde en helpen bij het bepalen van de mogelijke uitkomsten in een liefdesrelatie. Deze voorspellingen zijn gebaseerd op de huidige energieën en patronen in een relatie en kunnen veranderen naarmate de situatie of emoties evolueren. Hierdoor krijgen mensen meer inzicht in de richting die hun liefdesleven mogelijk opgaat.

Het gebruik van Tarot voor romantische voorspellingen helpt bij het nemen van beslissingen en het oplossen van conflicten in relaties. Men kan advies krijgen over onderwerpen zoals communicatie, compatibiliteit, het aangaan van verbintenissen en eventuele obstakels die op de weg kunnen komen.

Speciale Tarot Decks

Doreen Virtue Tarot Deck

Doreen Virtue Tarot Deck is een unieke verzameling kaarten die zich richt op de engelen en hun wereld. Deze speciale tarot deck is gemaakt door Doreen Virtue, een bekende spirituele leraar en auteur, die bekend staat om haar werk met engelen. Het deck bestaat uit 78 kaarten en bevat zowel traditionele tarot-symbolen als afbeeldingen van engelen en andere spirituele wezens.

 • Grote Arcana: Deze kaarten vertegenwoordigen grote levenslessen en spirituele boodschappen.

 • Kleine Arcana: Deze kaarten geven meer inzicht in dagelijkse situaties en persoonlijke uitdagingen.

Madame Lenormand Tarot Deck

Madame Lenormand Tarot Deck is vernoemd naar Marie Anne Lenormand, een beroemde Franse waarzegster uit de 18e eeuw. Het deck bevat 36 kaarten met symbolen en afbeeldingen uit het dagelijkse leven, zoals huizen, bloemen en vogels. De kaarten zijn eenvoudig te lezen en te interpreteren, waardoor ze geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderde tarotlezers.

 1. Afbeeldingen: De afbeeldingen op de kaarten zijn gebaseerd op het leven van Madame Lenormand en haar tijd.

 2. Betekenis: De kaarten hebben verschillende betekenissen, afhankelijk van de context en de vraag van de lezer.

Crowley Tarot Deck

Crowley Tarot Deck, ook bekend als Thoth Tarot, is ontworpen door de beroemde occultist en schrijver Aleister Crowley in samenwerking met de kunstenares Frieda Harris. Dit bijzondere deck bestaat uit 78 kaarten en is gebaseerd op de kabbalistische en astrologische principes. De kaarten zijn rijk aan symboliek en duiding, wat zorgt voor een diepgaande en soms complexe tarotervaring.

 • Pad van de Initiatie: Het deck volgt het pad van de initiatie in de mysteries van de kabbala en de westerse magie.

 • Astrologie: Iedere kaart is in verband gebracht met een astrologisch teken of planeet, wat extra lagen van betekenis toevoegt aan de interpretatie.

In dit artikel zijn enkele van de meest speciale tarot decks besproken, namelijk Doreen Virtue Tarot Deck, Madame Lenormand Tarot Deck en Crowley Tarot Deck. Elk van deze decks biedt een unieke benadering van tarotkaarten en kan een interessante toevoeging zijn aan de collectie van zowel beginners als ervaren tarotlezers.

Meer Informatie en Hulpmiddelen

Gratis Tarotkaart Lezingen

Tarotweb biedt verschillende gratis tarotkaart lezingen aan. Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende leggingen, zoals het trekken van een enkele kaart, het kruis, de Grote en Kleine Arcana lezingen. Deze gratis tarotkaart lezingen zijn ideaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in het leren kennen van de tarotkaarten en hun betekenissen, zonder dat ze hoeven te betalen voor een persoonlijke lezing.

Aartsengel

Aartsengelen zijn krachtige spirituele wezens die in veel tradities worden erkend. In de wereld van tarotkaarten vertegenwoordigen ze de hogere aspecten van het leven en zijn ze verbonden met de 22 kaarten van de Grote Arcana. Tarotweb heeft een informatieve en leerzame collectie artikelen over aartsengelen, die gebruikers meer inzicht geven in de invloed van deze wezens op onze levens.

Cartomancy

Cartomancy is de kunst van het lezen van kaarten om inzicht te krijgen in het verleden, heden en de toekomst. Naast de traditionele tarotkaarten, bespreekt Tarotweb ook de praktijk van cartomancy met andere kaartendecks, zoals Lenormand en speelkaarten. Er zijn informatieve artikelen beschikbaar die lezers helpen bij het leren van de basis van cartomancy en de interpretatie van kaarten in verschillende situaties.

Tarotweb Winkel en Bronnen

Tarotweb.nl biedt een breed scala aan producten en bronnen voor liefhebbers van tarot en divinatie. De website heeft een uitgebreid assortiment aan tarotkaarten, inclusief zowel de 22 kaarten van de Major Arcana als de 56 kaarten van de Minor Arcana.

Tarotweb.nl Webwinkel

De Tarotweb.nl webwinkel biedt een grote verscheidenheid aan tarotkaarten en aanverwante producten. Geïnteresseerde klanten kunnen zich verdiepen in de verschillende tarotdecks die worden aangeboden, variërend van traditionele ontwerpen tot moderne interpretaties.

De webwinkel omvat onder andere:

 • Verschillende tarotdecks, met zowel Major als Minor Arcana

 • Aanverwante boeken en handleidingen voor tarotinterpretatie

 • Accessoires zoals tarotdoeken en kaarthouders

Een bijzondere functie die op de website wordt aangeboden is de tarotkaart van de dag. Dit is een dagelijkse kaart die men kan trekken voor algemene begeleiding of als aanvulling op een specifieke vraag. Deze functie helpt mensen om vertrouwd te raken met de tarotkaarten en hen inzicht te geven in hun dagelijkse leven.

De Tarotweb.nl webwinkel is een betrouwbare en nuttige bron voor iedereen die geïnteresseerd is in tarot en divinatie. Met het uitgebreide assortiment aan producten en bronnen kunnen zowel beginners als ervaren tarotlezers hun kennis en passie voor tarot verder ontwikkelen.

Tags:

Tarot,Tarotweb

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lastest In News

Deze website is tot stand gekomen uit liefde voor de mensheid en de passie voor het vak. Mensen inzichten geven om het leven te vergemakkelijken is het mooiste beroep wat er bestaat. Al onze consulenten zijn geselecteerd en getoetst op passie en studie. Spreekt dit u aan en wilt u ook consulent worden? Vraag meer informatie via ons contactformulier.

Contact

112Tarot.nl

Copyright © 2023. All rights reserved.